My photo
Trai(nui)esc frumos. Munțomănesc. Visez. Zâmbesc cu ochii. Râd cu sufletul.

Sunday, April 3, 2011

Alți iepurași

       
          Se pare că nu sunt singura care vrea să aveți un Iepuraș plin de daruri :)
          Vreau să vă mai spun despre câteva give-away-uri la care m-am înscris și eu, sunt sigură că veți găsi în fiecare dintre ele măcar câte ceva pe gustul vostru. Pe rând (în ordine aleatorie):

  • Bucurie, mare bucurie, un give-away cu CĂRȚI!!!!!! Pe fashionandbeautysucker puteți câștiga una dintre cel cinci cărți de la colecția Leda, puse la bătaie de posesoarea blogului. Puteți participa dând click aici  până pe 14.04.2011.

  • Un super give-away pe blogul Alicefashiondiary! Posesoarea blogului acordă trei premii, fiecare constând în câte 3 brățări extrem de drăguțe, una agri, una neagră și alta roșie. Puteți participa dând click aici iar concursul este deschis până pe data de 20.04.2011. Succes!

  • Pe blogul Fashion Doctor puteți câștiga 2 seturi care mie mi-au plăcut foarte mult, formate din câte o geantă Chanel-like (negru sau gri) și 2 truse de farduri. Puteți participa până pe data de 10.04.2011. Click aici.
                           


  • Pe blogul EllaSuchardine puteți câștiga 3 produse Avon și unul L'Oreal. Asemeni mie, și Elena se află la primul ei give-away. Puteți participa până pe data de 17.04.2011. Click aici.


  • Give-away-ul de pe blogul Beauty Shines from Within este absolut impresionant. Parțial acesta este sponsorizat de Elf România. Îmi este imposibil să vă enumăr tot ce puteți câștiga, deoarece premiul este foarte bogat, dar, printre altele, sunt puse la bătaie câteva perechi de cercei, numeroase farduri de la Elf și un desen executat de blogărița în cauza, la sugestia voastră. Puteți participa până pe 30.04.2011. Click aici.


  • Primul give-away al lui LittleD.!!! Premiul este ceva mai diferit decât cele cu care sunteți obișnuiți, anume produse cosmetice sau accesorii la alegere în valoare de 150 de lei de pe câteva site-uri. puteți participa la acest concurs până pe data de 01.05.2011. Click aici!



          Pe măsură ce voi afla de alte give-away-uri, voi posta aici. De asemenea, când depășesc termenul limită, le voi șterge să vă fie mai simplu să căutați printre ele. Și, între timp, nu uitați nici de give-away-ul meu! Succes!

2 comments:

  1. Imi face mare placere sa te invit la primul meu giveaway :D - http://littled.mug.ro/?p=1352.

    Pupici!

    ReplyDelete